Enkle Tips Å Huske Når Det Gjelder Smykker

Hvis du er en typisk kvinne, har du mest sannsynlig en skuff full av smykker. Å prøve å finne det perfekte stykket, kan noen ganger føles som om du graver etter begravd skatt! Å kjøpe en smykkeskrin er en fin måte å organisere smykkene dine på. Denne artikkelen vil gi deg tips for å finne en boks som vil fungere for deg.

Ikke gå overbord med smykker. Bruk en eller to utsagnstykker med hvert antrekk. I mellomtiden kan det være fristende å vise frem samlingen din, husk at alt skal ha et fokuspunkt, inkludert antrekket ditt. Velg et lite par øreringer med et matchende delikat halskjede for et konservativt og uformelt hverdagsutseende, eller dristig med dinglende øreringer og et matchende tykt armbånd. Dette skaper et fokuspunkt på en positiv måte uten å overvelde øyet.

Betydningen bak en diamant er evigheten, at kjærligheten vil holde ut. Du kan aldri gå galt når du kjøper diamanter, selv om budsjettet ditt er lite. Hvis du velger et kvalitetsmetall som 14 karat gull og en mindre karat diamant i vakre omgivelser, vil den du gir det til, ha et gigantisk smil om munnen til tross for den lave prisen.

Still spørsmål ved ethvert smykke som er så billig at det er for godt til å være sant. Se på noen edelstener for å sikre at de ikke har store inneslutninger i dem. Se etter frimerker på metallet for å bevise at det er hva det hevder å være. Hvis noen krenker din dobbeltsjekkende ekthet, lyver de sannsynligvis.

Sørg for å fjerne smykkene dine når de håndterer sterke kjemikalier, for eksempel når du rengjør huset ditt eller når du bruker skjønnhetsprodukter. Kjemikaliene i husholdningsrengjøringsmidler og skjønnhetsprodukter kan være veldig vanskelige for smykkene dine, fjerne dem fra glansen og etterlate dem kjedelige og livløse.

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragd. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil nedbryte smaragder til det punktet at de ikke er gjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å være forsiktig når du rengjør og lagrer disse edelstenene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de fort miste verdien.

Når du selger smykker online, bør du sikte på å tilby så mange endringer du kan. En kunde kan elske et bestemt stykke, men det er ni inches langt i stedet for de åtte inches han eller hun ønsker. Hvis du ikke har endret det stykket, kan du miste kunden. Derfor må du ha framsyn i designfasen for å kunne imøtekomme kundene dine.

En måte å forhindre skade på smykker på er å alltid være forsiktig med klær. Den beste måten å sikre at klær ikke skader smykkene, er å alltid legge til aksentbiter etter å ha vært helt kledd. På samme måte må du sørge for at smykker alltid fjernes før klesplagg.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, som de fleste kvinner, har du sannsynligvis en hel skuff full av smykker. Å bruke en smykkeskrin kan hjelpe deg med å organisere smykkene dine, slik at du raskt og enkelt kan finne dem. Forhåpentligvis har denne artikkelen gitt deg noen gode tips for å velge en smykkeskrin som vil være perfekt for deg.

Smykkeinformasjon